Spare op nu og her

Din økonomi hænger i en tynd tråd

Hvad er den mest sikre og mest behagelige sted i denne verden? Hvis du spørge dig selv, er der kun et perfekt svar, der kommer til dit sind for sikker. Og svaret er dit eget hjem. Men dit hjem er ikke kun begrænset til sikkerhed og komfort kun. Det har meget at gøre med din økonomi også. Dit hjem kan få penge via en sikret friværdi lån.

Sikrede home equity lån tilbyder to måder at få penge – hjem ansvarlig lånekapital og friværdi kreditlinje. Hjem ansvarlig lånekapital giver dig for hele lånet i en engangsbeløb beløb og du skal tilbagebetale dem i form af rater med en fast rente. Friværdi kassekredit eller HELOC er et interessant koncept hvor du kan bruge lån, som hvis du bruger et kreditkort hvor du betale renter på kun det beløb, du låner. Der er også en grænse, sat op til, som du kan låne under HELOC.

Begrebet sikrede home equity lån er baseret på egenkapital i dit hjem. Den yderligere egenkapital, jo mere kan du ansøge om. Egenkapital afspejler den nuværende markedsværdi af dit hus mindre gæld taget imod den. Lånet er sikret ved hjemmet, selv og gør det muligt at låne op til 125% af ejendommen. Sikrede boliglån bære en lav rentesats i forhold til kreditkort og andre lån. Det beløb, du betaler som interesse er fradragsberettigede.

Låntagere er forpligtet til at overveje visse former for praksis mere info efterfulgt af långivere til at opkræve mere fra låntagere:

• Equity Stripping: långiver opfordrer dig til at “pad” din indkomst i din ansøgning til at hjælpe med at få lånet godkendt, selv når du ikke har tilstrækkelig indkomst til at tilbagebetale. Resultatet er tab af din aktiv når rate tilbage ulønnet. Så aldrig gælde for et beløb, som du ikke kan tilbagebetale.

• Skjult lånevilkår: långivere kan opkræve dig med skjulte omkostninger bagefter så det er altid anbefales at læse vilkår og betingelser før du tilmelder enhver sådanne dokumenter.

• Svig: der er flere svig långivere på markedet kaldet som lånehajer, der tiltrækker du med blinkende tilbud og kan koste dit hjem for enden gennem misbrug af dine oplysninger og dokumenter. Altid forhøre sig om ægtheden af långiver ved at studere hans fortid i lånemarked.

Sikrede home equity lån tilbyder dig penge for at bruge det i overensstemmelse med din nødvendighed. Du kan bruge det til erhvervslivet, uddannelse, sundhed, bryllup eller gæld konsolidering, hvilket gør dem mest almindeligt anvendte metode til finansiering.

Leave a Reply

Your email address will not be published.