Spare op nu og her

Sådan får du råd til studiebøgerne på SU

Den allerbedste investering, du kan foretage i dit liv, er din uddannelse. En uddannelse er en investering i din fremtid. En investering, der vil komme tifoldigt tilbage igen. Er du studerende, så ved du, at det ikke er en dans på roser. Bor du for sig dig selv, så ved du, at det kræver mere end en SU at leve.

En ting er de faste omkostninger, som kan være svære nok at holde trit med, men noget, der giver budgettet en mavepuster, er når et nyt semester går i gang: Så skal du nemlig ud og investere i en hel masse, dyre skolebøger.

Få pengene med det samme via et forbrugslån

Har du svært ved at fremskaffe den mængde penge på én gang, så kan det være en oplagt mulighed for dig at optage et forbrugslån. Bøgerne er bestemt pengene værd, da de er med til at sikre din fremtid, og betales skal du nu og en gang uanset hvad, hvis du vil fuldføre dit studie.

Du kan sagtens finde dig billige forbrugslån med meget lave omkostninger. En af fordelene ved at gøre brug af et forbrugslån er, at du får råd til bøgerne og øvrige studieudgifter med det samme. Bøgerne skal nemlig betales samtidig med, at den første SU for din uddannelse triller ind på kontoen, men denne skal formentlig også dække andre udgifter.

Med forbrugslånet behøver du ikke at bekymre dig om, hvor vidt du har råd til at anskaffe dig de nødvendige materialer. Indtil næste semester kan du betale af på lånet, i et tempo der passer dig. Vær selvfølgelig opmærksom på at vælge et forbrugslån, der matcher dine ønsker om tilbagebetalingstid og så lave renter som muligt, så du får mest muligt ud af det.

Pengene på kontoen inden for et døgn

Et forbrugslån er meget lettere at få end et lån i banken. Ofte er banker ikke særligt interesserede i studerende, ligesom der skal meget papirarbejde til, før et lån i banken kan gennemføres. Et forbrugslån derimod kan godkendes på få minutter via nettet, og så går der typisk under et døgn, før pengene står på din konto.

Når man optager et forbrugslån online, foregår alt elektronisk og meget sikkert, da NEM-ID ofte er et krav for at ansøge. Herved indhenter låneudbyderen dine skatteoplysninger, som bruges til at fastslå om du er egnet til at låne. Har du brug for penge til bøger eller måske uforudsete udgifter, så er et forbrugslån hel klart et godt valg.